שלום, כאשר ישנו צו קיום צוואה ואחד מן היורשים נמצא בחו"ל בעת חלוקת העיזבון בבנק, האם אותו יורש יכול לחתום על "ייפוי כוח נקודתי" שאינו מול נוטריון על מנת שאחר יוכל לחתום במקומו לצורך קבלת חלקו בעיזבון? תודה מראש.
אם היורש נמצא בחו"ל יכול לחתום על יפוי כוח מול הקונסול
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה