אבי ז"ל שהיה נשוי בשנית רשם צוואה על חלקו בדירת מגוריו, כאשר את החלקים האחרים בדירה העביר בטאבו לאשתו בעבר. בצוואה הוא התנה תנאים שבהם יהיה לאשתו אם היא בחיים זכות למכור את הדירה .אם לא מומשה המכירה ובנתיים הדירה האמורה הוחלפה במסגרת פנוי בינוי, האם עדיין שמורות זכויות היורשים לגבי הנכס החדש. באיזה אופן אפשר לממשם?
למתן תשובה יש צורך לראות את ניסוח הצוואה. בשאלתך אין פרטים מספקים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה