שלום, היי אני רוצה להגיש בקשה להסתלקות מעיזבון במקביל להוצאת צו ירושה. האם צריך למלא את הטופס במשרד הרשם לענייני ירושה, האם צריך אישור באמצעות חתימה נוטריונית? אודה על הבהרת העניין,
יש לפעול על פי ההוראות באתר הרשם לענייני משפחה. תצהיר הסתלקות יש לצרף לבקשה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה