יש בקשה לצו הירושה בחלק ד רשמנו היורשת אני אישתו (44 שנים הינו נשואים )2/3ואחותו 1/3 אין ילדיםואין הורים בחיים על הבית ( אני מחזיקה 1/2 ו1/2 בעלי שנפטר )רק אני יורשת רשמנו שמי בשלמות .שאלה אני אקבל צו ירושה מפורט על הבית ועל היתר עיזבון. אני צריכה לרשום את זכויות של הבית על שמי עם איזה מסמך?
אין צורך בתשובה קיבלתי את הצו הכל ברור
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה