שלום! אבי נפטר והשאיר אחריו אך ורק חובות רבים ובעקבותיהם נושים המבקשים הוכחה לכך שלא ירשנו עזבון... לאחר קבלת צו הירושה, כיצד ביכולתי להמציא הוכחה חד משמעית לכך שאבי לא השאיר אחריו עזבון כדי שהנושים יעזבו אותי בשקט?
אין מחובתך להוכיח כלום. זכאים הנושים לפנות לבית המשפט כדי למנות מנהל עיזבון שינסה להתחקות אחר רכוש שאולי קיים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה