מה הפרוצדורה להגיש בקשה למינוי מנהל עיזבון זמני כשהתיק מתנהל כבר בבהימ"ש ולא אצל הרשם? הבנתי שיש מספר אגרות לשלם, האם האגרות האלה תקפות גם לגבי הבקשה לביהמ"ש ? מה קורה אם הלקוח מיוצג ע"י הלשכה לסיוע משפטי,האם יש פטור מאגרה? תודה!!!
יש להגיש בקשות לבימ"ש כשהתיק מתנהל שם, ניתן לבקש פטור מאגרה כשהמצב הכלכלי קשה ובמיוחד כשהייצוג הוא ע"י הלשכה לסיוע משפטי
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה