מבקשת לבדוק איך ממשיכים להשכיר את הנכס של אחותי ז"ל (אישור צו ירושה בתהליך) שנפטרה בפתאומיות, ללא ילדים ולא בן זוג. ע"ש מי לרשום בחוזה שכירות את הדירה? אשמח לתשובה מהירה, תודה
יש להוציא צו ירושה ונהוג על פיו. היורשים, ככל הנראה הוריכם לפי הנתונים יהיו משכירי הדירה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה