האם קיים צורך בצו הגנה מקרה בו בן הזוג האלים נמצא במעת"ה?
אילן שלום,
אין כל צורך להוציא צו הגנה מביהמ״ש לענייני משפחה כאשר הבעל עצור בתיק פלילי בגין האירוע. זאת, שכן במידה שישוחרר-ביהמ״ש הפלילי יוציא לו לו צו הרחקה ואיסור יצירת קשר למשך כל משך התיק (כשנה).
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד שי שקד
055-4532878
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

רונית שלום, שאלתך חורגת מעניינו של פורום זה העוסק בתחום המעצרים. עם זאת מצאתי להפנותך לחוק שחרור על תנאי שם מפורטים השיקולים ששוקלת ועדת השחרורים בבואה להחליט על שחרור מוקדם ממאסר (ראי בפרט סעיף 9...
המשך תשובה