שלום, אני רוצה להתייעץ במקרה שקרה לי. עד לפני שבועיים עבדתי בסופר בשם היפר חדד בגן יבנה בתור קופאית, התחלתי לעבוד שם בחודש מרץ 2011 פתאום החברה נעלמה, "פשטו רגל" ולא הודיעו לנו שום דבר ביום ראשון שבאנו לעבודה הסופר היה סגור, ב-29.8.2011 הגיעו בעלים חדשים בשם פמילי מזון פניתי אליהם בבקשה להמשיך לעבוד אצלהם והם הסכימו- במשך ארבעה ימים הגעתי כעובדת מהמניין ולפתע הבעלים פונים אלי ואומרים לי שבגלל שאני בהריון (חודש 5) (מה שהודעתי בשנייה הראשונה שהגעתי אליהם) אני לא יכולה לעבוד אצלהם. היום פניתי לבעלים בשאלה מדוע הוא לא רוצה שאני אעבוד אצלו בגלל שאני בהריון?! הוא הגיב בצורה מאוד פוליטית וטען שהוא לא רוצה לקבל אותי לעבוד אצלו כיוון והותק מהסופר הקודם יכול לעבור איתי לסופר החדש ואז אם אני אחליט אחרי חופשת הלידה להתפטר (הרי זה התפטרות כדין פיטורין) הוא זה שיפגע ויצטרך לשלם לי את כל הזכויות והפיצויים... האם זה חוקי לא לקבל אותי כיוון ואני בהריון? והאם זה נכון שהותק עובר איתי למקום החדש? אודה לעזרה בנושא.
שלום רב,
פנייתך מעלה פגיעה חמורה בזכויותיך וניכרת אפליה על רקע ההריון. בנוסף יש לבחון את זכויותיך בכל הקשור למעסיק הראשון והעובדה שפשט רגל.
ממליצה בחום לפנות לקבלת יעוץ משפטי לאלתר.
אשמח לשוחח איתך.
עידית פוליבודה, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
