האם כל אדם רשאי להקים חברה בישראל או שיש הגבלות כלשהן על עניין זה?
היי אורלי,
לפי סעיף 2 לחוק החברות, התשנ"ט - 1999 (להלן - "חוק החברות") כל אדם, לרבות תאגיד, רשאי להקים חברה ובלבד שמטרות החברה אינן נוגדות את החוק, אינן בלתי מוסריות ואינן נוגדות את תקנת הציבור. בהתאם לחוק הנ"ל, לחברה יכול שיהא גם בעל מניות אחד בלבד.
להמשך בדיקה ומתן ייעוץ מתאים, את מוזמנת לפנות למשרדנו, בדרכים המקובלות ונשמח לעזור לך בעניין.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
055-4532718
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
עמותה ככלל הינה ללא מטרת רווח ועל כן שכר נאסר בה, אולם ישנו גמול שנגזר ממחזור ההכנסות והשתתפות בישיבות ועל כן יש לבצע בדיקה קפדנית ביתר שאת לגבי דרישת המנכ" ו/או בטרם תצא הוצאה כלשהי שלא תעלה בקנה אחד...
המשך תשובה