שלום אני קיבלתי שיקים חתומים ממנהל חברה וכולם חזרו מתברר שמנהל החברה הורשע במרמה האם אני יכול לתבוע מנהל החברה אישית , מהו הבסיס המשפטי להרמת מסך בישראל? תודה
בנימין שלום
הבסיס המשפטי להרמת מסך בישראל נמצא בסעיף 6 לחוק החברות, התשנ"ט-1999, אשר מאפשר הרמת מסך כשנעשה שימוש לרעה באישיות המשפטית הנפרדת של החברה, בנסיבות המקרה שלך, נדרש לבדוק האם מנהל החברה הוא גם בעל מניות בה אם לאו ? , הנך מוזמן לפנות למשרדנו בדרכים המקובלות למסירת פרטים משלימים וקבלת סיוע בעניין זה בטל : 053-9428571
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
055-4532718
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
גאקי שלום לא בכל מקרה קנויה לבעל המניות קבל דיבידנד , לפי הדין חברה יכולה לחלק דיבידנדים מתוך רווחיה בתנאי שהיא עומדת בשני מבחנים והם מבחן הרווח ומבחן יכולת הפירעון , ככל ולחברה יש רווחים הדבר לא ...
המשך תשובה