הטרדה ואיומים מצד שכנה נקמנית

עו"ד עודד פרץ
מנהל/ת הפורום: עו"ד עודד פרץ
חייגו אליי 053-9429004
  • עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין
    עודד פרץ ושות', משרד עורכי דין הגיב/ה:
    ההליך המתאים הוא לקבלת צו למניעת הטרדה מאיימת.

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    יציאה מתפקיד נציגות הבית המשותף בהתאם לחוק
    פורום סכסוכי שכניםעודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין
    עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין

    שלכם אין ועד-בית. אמנם מצב לא טוב, ואולם אין חוק בעולם שיכול לחייב אותך לשאת בתפקיד זה אם אינם מעוניין בכך. ההחלטה היא שלך ושלך בלבד. אין חובה שימונה מחליף כתנאי להתפטרותך. בכל שאלה ניתן גם טלפונית ...

    המשך תשובה
    למעלה