אני מתגורר מזה 7 שנים אצל בת זוגתי. הדירה והארנונה על שמה. כתובתי בתעודת הזהות זהה לכתובת הנכס. אני מקבל קצבת אזרח ותיק. האם אקבל הנחה מעיריית ת"א?
כן, יהיה עליך להסדיר רישומים מול העירייה ואולי גם לשנות את שם החשבון שיופיע בו גם שמך. אך תחילה, כדאי לברר תחילה האם בת הזוג מקבלת כבר הנחה על הדירה ואז מדובר בטרחה מיותרת שכן לא יינתן כפל הנחה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אין טעם לבקש פטור נכס ריק אלא נכס לא ראוי לשימוש. יש להגיש בקשה עם צילום של מצב הנכס ולבקש פטור נכס לא ראוי לשימוש לפי סעיף 330 בעיקרון יגיע פקח ויבדוק את הנכס. פטור כזה תקף לשלש שנים ולאחר מכן 5 ...
המשך תשובה