שלום הנני בעל דירה בבניין בין 3 קומות. 2 דירות בקומה שמושכרת כרגע. הדירה שלי בקומה השלישית וגג יש לי אפשרות בנייה. השבוע פנו אליי מועד הבית לתשלום עבור זיפות הגג והם אומרים ששני הדיירים בקומה העליונה צריכים לשלם 50 אחוז... -מה החוק אומר? אנחנו אמורים לשלם יותר או שזה אמור להתחלק בשווה בין כל הדיירים?
עמית שלום,
כלל בעלי הדירות נדרשים לשאת בהוצאות התיקון והתחזוקה של מתקני הבית המשותף והרכוש המשותף. ככל שגג הבית המשותף צמוד לדירות העליונות אז באחריותן לדאוג לכך.
יש לעיין במסמכי הבית המשותף מהם ניתן ללמוד האם גג הבניין שייך לדיירי הקומה העליונה שאז עלויות התיקון צריכות לחול בחלוקה שונה.
בהצלחה,
יוחאי ניר (נאוי), עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
רפי רפאלי, משרד עו"ד ונוטריון
053-6260796
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
כולם חייבים להשתתף בתחזוקת מערכת הסקה גם מי שהתנתק לגבי מיופה הכח יש לבדוק את ההחלטה ואת יפוי הכח וכן את סעדי התביעה...
המשך תשובה