1. הבית המשותף טרם נרשם בטבו. 2. הועד החליט שמיסי הועד ישולמו שווה בשווה לכולם למרות ששטחי הדירות אינן שוות גודלו בין 120 ל-200 מ"ר. 3. אני מרגיש שזכותי נפגעת מאחר שדירתי קטנה ואני מבקש מהוועד לשלם ע"פ גודל הדירה ביחס לסה"כ שטחי כלל הדירות. 4. האם הצדק איתי?
גולן שלום,
בעל דירה רשאי לעמוד על זכותו לשאת בתשלומי מיסי הועד בהתאם לסעיף 58 לחוק המקרקעין, קרי חלק היחסי.
בהצלחה,
יוחאי ניר (נאוי), עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
רפי רפאלי, משרד עו"ד ונוטריון
055-4533077
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
אין עקרונית החזרים לדיירים שעזבו אלא אם כן הנציגות מחזירה לכל הדיירים את התשלום ניתן אולי דרך הדיירים שמכרתם להם לבקש את ההחזר אבל אם לא עיגנתם את זה הסיכוי לכך נמוך...
המשך תשובה