האם תיקון מנעול לתיבת דואר של דייר זה באחריות הוועד או הדייר? ומה לגבי שמות הדיירים בתיבות הדאר? אותו דבר לגבי תיקון יחידת האינטרקום בתוך בית הדייר האם פרטי או משותף? ואם הבעיה באינטרקום היא בכבלים שמחברים בין הדירה ללוח בדלת הכניסה ?האם פרטי או משותף?
שלום רב,
מקובל ככלל כי מה שאינו רכוש פרטי הוא רכוש משותף. הדוגמאות שאתה מציג הן טפלות למרכיב עיקרי שהוא מהווה רכוש משותף. ברור כי לא על כל קלקול בתיבת דואר של דייר מסוים ישפצו את כלל תיבות הדואר. יש לנהוג בפרופורציה ולהפעיל את ההיגיון והשכל הישר.
בהצלחה,
יוחאי ניר (נאוי), עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
רפי רפאלי, משרד עו"ד ונוטריון
055-4533077
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
כל עוד זה בשטחו במחצית הקו השייך לו אין מניעה, הרי אתה לא אמור להגיע לשם, אם פולש לחלק שלך בקו אתה זכאי לדרוש הזזה...
המשך תשובה