שלום, בסעיף 4.2 בצו אישור עסקים לא מצאתי שרישוי מסעדה תלוי במוצרים הנמכרים בה, במצבה הפיזי והתכנוני ובשימוש בה. האם התניה כזאת קיימת בסעיף אחר בצו הנ"ל? כמו כן, האם קיימת התניה של גודל המסעדה (עד 60 מ"ר בלבד), כפי שהבינותי? למיטב הבנתי, אין צורך או הצדקה לפנייה אישית בשלב זה כדי לקבל תשובה לשתי שאלות פשוטות אלה. אודה על תשובתך עליהן. בברכה, חלי
jחלי הי
בדרך הנכונה לבחון את העניין היא בקבלת מלוא המידע על העסק, מוצריו, שירותיו, וכד'.
ושוב את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך השלמת הפרטים ככל שאת חפצה בכך.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
053-9428571
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב הגנה על הרעיון מיסודה אינה פשוטה, בעוד שבמקרים אחרים על זכויות קניין רוחני אחרות ניתן לקבל הגנה עפ"י חוק (פטנט, זכויות יוצרים וכד`), כאן הרעיון לכאורה חשוף. לכן, טוב עשית שלא חשפת מידעים עלי...
המשך תשובה