לוסקי- יסעור מור, משרד עו"ד

לוסקי- יסעור מור, משרד עו"ד

פרדס חנה (אזור השרון והסביבה)

ליטיגציה, משפט מסחרי, דיני עבודה, דיני חוזים, בנקאות ושוק ההון ,וייפוי כוח מתמשך.

רוצה שעו"ד יחזור אליך?

מלא טופס ואחזור אליך בהקדם!

על המשרד

עו"ד מור לוסקי-יסעור 

עוסקת בעריכת דין משנת 2011, בוגרת תואר שני במשפטים בעיסוק במשפט המסחרי, כמו כן בוגרת תואר שני במנהל עסקים מטעם אוניברסיטת בר אילן. עוסקת בעיקר במשפט מסחרי, ליטיגציה, בנקאות ודיני עבודה.

 

עורכת הדין מור לוסקי יסעור צברה במהלך השנים ניסיון רב בייעוץ משפטי לחברות מובילות, וכיהנה בעבר בתפקידים בכירים במשק, לרבות מנכ"לית "זיו כספי פסיכומטרי ובגרות" וחברת הנהלה בחברת "רשת מעוף".

 

השכלה ותעודות:

MBAבתוכנית מצטיינים באוניברסיטת בר אילן (2021).

L.L.Mבמשפט המסחרי (2011).

L.L.Bבמשפטים (2010).

דירקטור מוסמכת (2021).

מגשרת מוסמכת (2009).

חברות בלשכת עורכי הדין משנת 2011.

 

המשרד עוסק בתחום האזרחי-מסחרי, ליטיגציה, דיני עבודה, בנקאות ושוק ההון. 

 

המשרד מעניק מעטפת רחבה של שירותים משפטיים, ומלווה לקוחות פרטיים ועסקים על פי צורכיהם ובהתאמה למטרותיהם.

 

המשרד פועל במקצועיות ומתוך הבנה ובקיאות נרחבת בעולם המשפטי והעסקי. עורכי הדין במשרד תורמים מניסיונם לצורך ליווי שוטף ללקוחות ובניית אסטרטגיה משפטית ועסקית הן לפתרונות ארוכי טווח והן לפתרונות מיידיים, הענקת הגנה משפטית וייעוץ משפטי מתקדמים ומובילים. המשרד מספק שירות משפטי בכל רובד של המשפט האזרחי-מסחרי, לכל סוגי העסקים, היזמים והחברות, ומלווים את לקוחותינו בכל שלב ושלב של העסק.

 

כמו כן, המשרד מתמקצע בדיני עבודה,ומספק שירות משפטי שוטף למעסיקים ושכירים, לרבות שירותי ליטיגציה בבתי הדין לעבודה.

בתחום הבנקאות ושוק ההון, המשרד מייצג לקוחות פרטיים ומסחריים בהתנהלות משפטית כנגד גופים בנקאיים, וכן בעריכת דיווחים לגופי מסחר וגופים פיננסיים.

 

 

למשרד שלוחה באיזור צפון השרון ושלוחה ברחובות. המשרד מספק שירות משפטי בכל רחבי הארץ. המשרד מטפל בכל לקוח ולקוח באופן אישי ומתאימים את השירות המקצועי בהתאם לצורך הנדרש. נשמח לעמוד לשירותכם.

 

 

שפות: עברית, אנגלית

תחומי עיסוק
  • דיני עבודהדיני עבודה

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

המלצות
5.0
(התקבלו 4 המלצות)
  • 15/01/2023

    פניתי למשרד בגלל שנתבעתי בגין תמונה שפרסמתי באתר שלי על הפרת זכויות יוצרים. המשרד הצליח להוציא אותי מהתביעה הזו לחלוטין.
     

  • 15/01/2023

    המשרד ייצג אותי בתביעה כנגד המעסיק, חשבתי שמגיע לי סכום מסויים מהמעסיק, בפועל בזכות עורכי הדין מור יסעור ועמרי קליר קיבלתי סכום של יותר מפי 5 ממה שחשבתי. מקצוענים !
     

  • 12/01/2023

    שירות מקצועי. עשיתי בחירה טובה שבחרתי במשרד לוסקי יסעור קליר. עו"ד מור יסעור מעניקה לנו שירות צמוד לעסק, מענה לכל שאלה, הכנת הסכמים מסחריים מורכבים, בעלת מחשבה משפטית יצירתית.
     

  • 12/01/2023

    צוות מקצועי ואדיב, התוצאות היו מעבר למצופה.
     

שאלות ותשובות מפורום ייעוץ למעסיקים בעבודה - לוסקי- יסעור מור, משרד עו"ד
אורן לבנר שאל/ה:
העסקת מטפלת במשק בית - תשלום פיצויים
42 צפיות

אנו מעסיקים במשק בית מטפלת, ומפרישים עפ"י חוק את הזכויות הפנסיונות לרבות ביטוח לאומי, פיצויים ותגמולים. חוזה העסקה הוא לשנה, כאשר אנו רוצים לסיים את העסקה לאחר 11 חודשים. האם יש צורך לשלם שכר חודשי נוסף כפיצויים ? או שהפיצויים שהפרשנו כל חודש אמורים להספיק עפ"י החוק? במידה והמטפלת תעבוד 12 חודשים במקום 11 חודשים, האם התשובה תשתנה ? כמו כן, האם יש צורך לשלם דמי הבראה? אם כן מה הסכום? תודה רבה

מור לוסקי -יסעור  משרד עורכי דין
מור לוסקי -יסעור משרד עורכי דין

העסקת מטפלת במשק בית - תשלום פיצויים
בכל מקרה של סיום העסקה, גם במקרה בו דובר על חוזה לתקופה קצובה, לפני סיום העסקה- פיטורים, יש לערוך לעובד/ת שימוע כדין. לאחר השימוע, במידה והוחלט על סיום העסקה יש לתת לעובד/ת הודעה מוקדמת לפיטורים- תקופת ההודעה המוקדמת שונה בין עובד חודשי לעובד שעתי ומשתנה בהתאם לוותק העובד. לגבי פיצויי פיטורים- יש לבחון האם העובד/ת חתום על סעיף 14, מה גובה ההפרשות לקופת הפיצויים ובהתאם ניתן יהיה לענות האם יש להשלים לסכום הצבור או לא. בנוגע להבראה- כל עובד זכאי בקבלת דמי הבראה לאחר השלמת 12 חודשי עבודה, גם במקרה של סיום העסקה. בברכה, עו"ד מור לוסקי יסעור

רינת ברקאי שאל/ה:
עובדת זרה יצאה לחופשת מחלה
50 צפיות

היי יש לסבתא שלי עובדת זרה והיא עשתה ניתוח ברגל, כרגע היא בחופשת מחלה וקנתה כרטיס טיסה לחזור לארץ מוצא. השאלה שלי האם מותר לה לעשות את הצעד הזה? היא גם לא מתכוונת לחזור לארץ וסבתא שלי כרגע בלי מטפלת קבוע. במשרד אמרו לנו שהמטפלת הנוחכית טופסת תקן אז עד שהיא לא תתפטר אין מה לעשות. האם כל הדבר הזה חוקי שהמטפלת יוצאת מהארץ בזמן חופשת מחלה. תודה רבה

מור לוסקי -יסעור  משרד עורכי דין
מור לוסקי -יסעור משרד עורכי דין

עובדת זרה יציאה לחופשת מחלה
המצב שתיארת מעלה מספר סוגיות משמעותיות מבחינה חוקית ואתית: 1. יציאה מהארץ במהלך חופשת מחלה: זוהי התנהלות בעייתית מאוד. חופשת מחלה נועדה להחלמה ולא לנסיעות לחו"ל. יציאה מהארץ בזמן חופשת מחלה עלולה להיחשב כניצול לרעה של זכויות העובד וכהפרה של תנאי ההעסקה. 2. כוונה שלא לחזור לעבודה: אם העובדת אכן מתכננת שלא לחזור, היא למעשה מתפטרת מעבודתה. על פי חוק, עליה להודיע על כך באופן רשמי ולתת הודעה מוקדמת (בדרך כלל 30 יום לאחר שנת עבודה). אי מתן הודעה מוקדמת מהווה הפרה של חוק הודעה מוקדמת. 3. יציאה ללא אישור מתאים: עובד זר נדרש לקבל "אינטר ויזה" לפני יציאה מהארץ אם בכוונתו לחזור. אישור זה, הניתן על ידי משרד הפנים, מאפשר לעובד לצאת ולחזור לישראל ללא בעיות. יציאה ללא אישור זה עלולה לגרום לאובדן זכותה לעבוד בישראל. 4. זניחת העבודה: על פי החוק, עובד שיוצא לחופשה ולא חוזר או יוצר קשר נחשב כמי שזנח את עבודתו, כלומר התפטר. במקרה כזה, המעסיק רשאי לנקוט בצעדים מתאימים. צעדים שיש לנקוט: 1. דיווח לרשויות: יש ליידע באופן מיידי את הלשכה להבאת עובדים זרים ואת משרד הפנים על המצב. זה חשוב הן מבחינה חוקית והן כדי לאפשר העסקת עובד חדש. 2. הפסקת ביטוח רפואי: אם העובדת אכן עזבה את הארץ ללא כוונה לחזור, יש להפסיק את הביטוח הרפואי שלה. זה מגן על המעסיק מפני הוצאות לא נחוצות. 3. חישוב זכויות וקיזוזים: יש לערוך חישוב מדויק של הזכויות המגיעות לעובדת (כגון שכר, פדיון חופשה, ופיצויים אם רלוונטי). אם לא ניתנה הודעה מוקדמת כנדרש, ייתכן שניתן לקזז את שווי ימי ההודעה המוקדמת מהסכומים המגיעים לה. 4. שחרור התקן: לגבי ה"תפיסת תקן", יש לפנות לרשויות המוסמכות ולהסביר את המצב. יש לברר כיצד ניתן לשחרר את התקן כדי להעסיק עובדת חדשה, במיוחד לאור העובדה שהעובדת הנוכחית למעשה נטשה את עבודתה. 5. תיעוד: חשוב לתעד את כל התקשורת והניסיונות ליצור קשר עם העובדת. זה יכול להיות חיוני במקרה של בירורים עתידיים או תביעות. 6. בחינת זכויות העובדת: למרות ההתנהלות הבעייתית, יש לבחון את זכויותיה של העובדת. אם התפטרה מרצונה (גם אם בצורה לא תקינה), היא עשויה להיות זכאית לחלק מפיצויי הפיטורין (6% לחודש בשנים האחרונות) וזכויות סוציאליות אחרות בהתאם לוותק. ההתנהלות של העובדת מעלה בעיות חוקיות ואתיות משמעותיות. יש לפעול בהקדם מול הרשויות הרלוונטיות כדי להסדיר את המצב, לשמור על זכויותיכם כמעסיקים, ולאפשר העסקת עובדת חדשה עבור סבתך. מומלץ להתייעץ עם עורך דין המתמחה בדיני עבודה ובהעסקת עובדים זרים כדי לקבל ייעוץ מקצועי מותאם למצבכם הספציפי.

לוסקי- יסעור מור, משרד עו"ד
פניה ישירה אל לוסקי- יסעור מור, משרד עו"ד

למעלה