עו"ד נעם קונפינו

עו"ד נעם קונפינו

שדרות ירושלים 2 , לוד (אזור השפלה והסביבה)

המשרד עוסק בדיני תעבורה- נהיגה בשיכרות, פסילות רישיון, שיטת הניקוד במשרד הרישוי, תאונות דרכים, נהיגה בפסילה, שלילת רישיון, תיקי משרד התחבורה.

רוצה שעו"ד יחזור אליך?

מלא טופס ואחזור אליך בהקדם!

על המשרד

משרדנו עוסק בתחום התעבורה ומייצג נהגים העומדים בפני משפט בכל רחבי הארץ.


משרדנו מספק טיפול מקצועי החל משלב הפנייה ועד לסיום ההליכים המשפטיים של הלקוח על מנת להגיע לתוצאה הטובה ביותר עבורו.

לזכות המשרד נזקפו תוצאות מרשימות בתחום, כשבנוסף למקצועיות ללא פשרות, מעניק המשרד יחס חם ואישי לכל לקוח.

 

 

לנוחות לקוחותינו ניתן להגיע לפגישה במשרדינו שבלוד (מעל קניון לוד -סנטר) או בתיאום פגישה באזור תל אביב. 

 

שעות פעילות המשרד:        א'-ה'             8:00-19:00

 

                                          ו'                 8:00-13:00
 

הרגישו חופשי ליצור קשר בכל שאלה ובקשה.

 

.
 

 

 

שפות: עברית

תחומי עיסוק
  • תעבורה תעבורה

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

המלצות
0.0
(התקבלו 0 המלצות)
מאמרים מאת עו"ד נעם קונפינו
שאלות ותשובות מפורום נהיגה בשכרות - עו"ד נעם קונפינו
רונן שאל/ה:
בעיה רפואית וסירוב לבדיקת נשיפה
31 צפיות

עוכבתי לבדיקת שכרות ובבדיקת הנשיפון התקבלה אינדיקציה חיובית. לאחר מכן התבקשתי לעבור בדיקת ינשוף בניידת, אך עקב בעיה רפואית בדרכי הנשימה לא הצלחתי לנשוף מספיק אוויר והשוטר רשם לי סירוב. רציתי לדעת האם סירוב טכני בשל מגבלה רפואית נחשב כסירוב מכוון?

עו"ד נעם קונפינו
עו"ד נעם קונפינו

סירוב בהתנהגות
שלום, יש לבחון מספר פרמטרים. האם הנבדק אמר לשוטר בשטח כי הוא סובל ממגבלה רפואית. האם יש לנבדק מסמך רפואי שתומך במגבלה כאמור. מה היו תוצאות בדיקת המאפיינים (הליכה על קו/ נגיעה באף בעצימת עיניים) לשוטר יש אפשרות במקרה שבו הנבדק לא מסוגל לבצע בדיקת נשיפה, לבקש לבצע דגימת דם. אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדנו לייעוץ פרטני 077-5641737.

יוסף שאל/ה:
השפעת הרשעה של נהיגה תחת השפעת אלכוהול על רישיון לנשק
92 צפיות

שלום, לפני 6 שנים הורשעתי בנהיגה תחת השפעת אלכוהול ועשיתי 300 שעות של״צ ושלילה של 11 חודשים (הרשעה שלישית צריך לציין אבל ללא תנאי תקף) אין הרשעות בפן הפלילי ולאחרונה חשבתי על רישיון לנשק האם יש לי סיכוי או שבגלל ההרשעות זה אבוד מראש? תודה.

עו"ד נעם קונפינו
עו"ד נעם קונפינו

הרשעות תעבורה
הפורום אינו עוסק בקריטריונים לרישיון לנשק. רק לידיעה, הרשעה במספר עבירות תעבורה חמורות, מהוות שיקול לפקיד הרישוי בבואו לקבל החלטה לנשיאת נשק.

עו"ד נעם קונפינו
פניה ישירה אל עו"ד נעם קונפינו

למעלה