שלום רב ,
לפני כשלוש שנים הרומן החל .
אני ובת זוגתי לשעבר התגוררנו בעיר אילת ולאחר כשלושה חודשים נפרדו דרכינו , ואני חזרתי לאיזור המרכז .
לאחר כחודש קיבלתי טלפון מהמוקד שלהם אשר הנני חייב סכום של 250 שקלים התרעתי בפניהם שאני לא הכתובת ועזבתי את הדירה ולכן מי שיישא בהוצאה תהיה היא .
היא הבטיחה שאכן תשלם ומכאן הכל הולך ומסתבך ..
חוזה השכירות בדירה היה על שמה וגם פרטי התשלום היו על שמה , מה שהיה על שמי לטענתם היה כי אני "הזמנתי" אותם .. מצחיק לא ?!
טוב , אז הם כמובן לא העבירו את המנוי אליה ולאחר כמה חודשים היא עזבה את הארץ ואני מקבל שיחת טלפון ובה אני נדרש לשלם סכום של 2000 ש"ח .
שוב פעם הודעתי שלא אני הכתובת ושיעזבו אותי לנפשי וכך עשו שנה נוספת ..
שוב אני מקבל שיחת טלפון אשר מחייבת אותי לשלם והפעם 3000 שקלים !
אני מסביר להם את הסיפור מחדש והבחורה הנחמדה שוב מסכימה איתי והפעם התעקשתי לקבל מכתב ממנה שאכן יירדו ממני לתמיד , כמובן שלא קיבלתי ולא ניתן להגיע לאותה הבחורה שוב .
היום , כשלוש שנים לאחר המקרה וכחמישים טלפונים לערך ואין ספור שעות של הסברים , עצבים או דיונים אני מחוייב לשלם סכום של 4500 שקלים או שיעוקל חשבוני.
אני סטודנט בן 27 הדבר היחיד שיש לי כרגע הוא הלימודים והתשלומים השוטפים הכרוכים , אין לי את היכולת לשלם וכמובן שאין לי שום קשר לעניין המטופש .
לאחר שיחות רבות התחברתי עם אחת מהמנהלות הבכירות שהסכימה לומר לי למרות האיסור שהיא יודעת שאני צודק במאת האחוזים אך מפני שהם כנראה לא משיגים את בעל החוב הם "חייבים" "להפיל" את זה על מישהו ! פשוט לא נקלט ..
מה עושים ?
אנא עזרתכם .
תודה מראש ,
אדיר