שלום , לפני כי שבוע בערך מיום זה בחורה אחת פונה אליי בווצאפ לאחר שהיכרנו דרך אחת הקבומוץ המובילות בפייסבוק (הקבוצה עוסקת בשירות שנקרא באנגלית FootFetish) .
לאחר שבחורה זו פנתה אליי בווצאפ סיכמתי איתה להיפגש במציאות שזה היה מה שקרה יום שישי שעבר ! . היא הגיעה בליווי חברה שלה אך שהיא הבחורה שאיתה דיברתי הנהגת של הרכב !
בטרם שהתקיימה הפגישה סוכם שאני משלם 1000₪ עבור שירות זה שהייתי אמור לקבל בתמורה לכסף (שכמובן כסף זה היה אמור לשמש למחיה שלי עד המשכורת הבאה שאזכה לקבל אותה ב 10 לחודש הבא) .. אך שבפועל אמרתי לה שיש לי בעיה , חסר לי סכום זה רק 100₪ כלומר אגיע עם 100 ₪ .. אז אמרה לי טוב תבוא עם כל מה שיש לך וכך עשיתי! הגעתי עם 900₪ .
הבחורה אמרה לי בטרם המפגש שאחכה לה בחניון של רמי לוי אזור תעשייה ברחובות ! , כאשר הגעתי לחניה (מיד שלחתי הודעה לבחורה זו) ואמרה לי שתוך כמה דק' היא מגיעה לשם (בפועל תוך 6 דק') היא נפגשה איתי שהיא בתוך הרכב שלה ואני כמובן בתוך הרכב שלי! ...
היא אמרה לי לנסוע אחריה כי הכל פה נעשה באופן אנטימי ודיסריטי.. אך שאין לי בפועל ממה לחשוש וסמכתי על המילה שלה ! אז נסעתי אחריה עד שלאחר 5 דק' נסיעה היא חונה ליד צ'ימר ואף אמרה לי איפה אני יכול לחנות , החניתי את הרכב שלי ולפתע היא יורדת מהרכב שלה ובאה אליי בצורה די מלחיצה עד כדי שחשתי סכנה ממשית .
לציין שאני הנהג יושב בגובה נמוך מאחורי ההגה , היא עומדת ליד החלון של הנהג כשכולי בלחץ ומפוחד !
היא הצליחה לעבוד עלי ולנצל את הלחץ שלי (הייתי מאוד לחוץ בזמן זה עד כדי שלא חשבתי פעמיים ומיד נתתי לה את כל אשר היה לי בארנק 900₪ .. חשוב לציין שאת הכסף היא לקחה אותו כאשר אנו עדיין מחוץ לבניין ועדיין לא הושכר חדר !
הבחורה הזאת הצביעה על שתי מספרי טלפונים כמובן לאחר שזכתה במרמה לקבל את ה 900₪ ואמרה לי באותו מעמד "עכשיו אתה מתקשר לאחד המספרים האלה ורוכש חדר על השם שלך או לא משנה איזה שם , סתם תמציא להם שם ואתה רושם לי בהודעה איזה מספר חדר אתה נמצא כך שלא יהיה לי קשה להגיע אליך לחדר בליווי חברתי"
בינתיים אני הולכת מסביב לבניין לשלם עלות החדר ל-4 שעות לדבריה ! אז אני מטפשותי האמנתי ואמרתי לה שהכל בסדר , היא נעלמה (שחקה אותה כאילו הלכה לשלם עבור החדר) בינתיים אני השכרתי חדר וכמובן אמרתי את שמי האמתי ולא שם בדוי !
אני בחדר למעלה מ 40 דק' ממתין לאותה בחורה שתגיע לחדר , לאחר מכן התחלתי בחשדות !
התקשרתי אליה (היא טוענת שהיא עדיין אצל דוד שלה במשרד , היא לא מעוניינת שהוא ידע שהיא באה אליי כך שלא תהיה לה בעיה ולדבריה אין לי מה לדאוג היא תגיע) שוב פעם אותו דבר , הזמן עובר ועובר ואני איתה בהתכתבות בהודעות ושום דבר לא עוזר עד שיצאתי מחוץ לצימר היכן שנתתי לה את.ה 900₪ שלתדהמתי היא וחברה שלה + הרכב נעלמו וכאילו מעולם לא היו !
פניתי למשטרת ישראל בתלונת שווא וכזב !
שבתלונה סיפרתי שנכבלתי על ידי הבחורה .
היא גנבה לי מהארנק סכום של 900₪ .
קיצר פתחתי לבחורה תיק חקירה שהינו תיק פלילי !
במשטרת תחנת השפלא : כעבור כמה ימים מתקשרים אליי , מזמנים אותי לאימות , כמובן שאת אותה חשודה נמצאת בחדר ! שם המשטרה במעמד החקירה גילו את כל האמת ושאני שקרתי במהלך כל התלונה במטרה להשיב לכיסי את הכסף שנגנב ונלקח ממני במרמה ! .
הפכתי כמובן ממתלונן לחשוד !
נחקרתי ושוחררתי לשלום !
כיום אני מעוניין להגיש תביעה בתביעות קטנות כנגד אותה בחורה על כל העוגמת נפש אשר גרמה לה ואף הגניבה (ככה אני מגדיר את זה) בתביעת קטנות !
לשם כך פניתי לתחנת מרחב השפלא/רחובות על מנת לברר איתם כיצד אוכל לצלם את תיק החקירה
במשטרה נאמר לי בשיחה טלפונית שאת תיק החקריה אני יכול לצלם רק מה זאני אמרתי ולא מה שהיא אמרה עליי , כלומר ובמילים יפות אין באפשרותי לקבל שום מידע על הבחורה הזאת ממשטרת ישראל !
רכז חקירות אשר הועברתי אליו באותה שיחה אמק לי שעליי לפנות לבית משפט (לא משנה איזה בית משפט לדבריו) על מנת לקבל את האישור כך שתהיה לי את האפשרות לצלם את תיק החקריה על מנת שאוכל לתבוע את הבחורה אשר עקצה אותי וגנבה אותי ב 900₪ ללא שום תמורה ! .
אינני יודע בתור אזרח כיצד לפנות לבתי משפט .. זה קצת מסובך לי לכן חיפשתי בכל דרך שהיא יעוץ משפטי כדי להיוועץ בשירותיו של עו"ד אשר מתמחה בתביעות בנושאים כאלה של תביעות וצילום תיק החקירה במשטרה !
אני מאוד אשמח ואם אקבל מענה/תשובה לשאלה :
כיוון וייעוץ, מה עליי לעשות במקרה שכזה !
תודה מראש .