ערב טוב!!!
פניתי אליהם מאז המון פעמים, אפילו הנציגה שהייתה איתי בקשר, לפי התשובות שקיבלתי ממנה הבנתי שהיא בעצמה לא מבינה למה עשו לי את מה שעשו והיצטערה אני אומר היצטערה באמת. אבל היא אמרה לי שאין לה קשר עם הבקרה וזה כמו מאין משהו חיצוני מקשרי הלקוחות, היא המליצה לי לפנות אליהם במכתב או בפקס ישירות לבקרה ולנסות לקבל הסברים מהם. טוב זה היה אז , לצערי לפני כחודש בערך התקשרתי אליהם שוב כדיי לשאול אם יש אפשרות שיאפשרו לי להשתמש בכרטיסים, אז התשובה הייתה שנפלטתי מהמערכת שלהם ואין סיכויי שיאפשרו לי שימוש בכרטיסים. ז"א שנשארתי עם מין סוג של הלוואה בריבית 17%+ שלא אני ביקשתי אותה, המסגרת בכרטיס הגיע לסכום של 29000 ביוזמתם וגם החיוב החודשי של 1200 ש"ח זה הסכום שהם קבעו שמשלמים על חשבון המסגרת. עלתה איזו שהיא אפשרות מהנציגה באחת השיחות שאולי בגלל שאני מחזיר בחיוב החודשי רק 1200 ש"ח אולי בגלל זה??!!!!! אמרתי לה שלא אני זה שקבע את הסכום אלא אתם, יכולתם לקבוע סכום אחר והייתם מקבלים ואים חלילה היה חוזר תשלום חודשי אחד זכותכם הייתה לעשות מה שאתם רשאים לעשות. אמרתי לה הייתם אומרים לי תגדיל את הסכום לנסיון לא יודע אפילו 3000 או 4000 ש"ח לחודש לכמה חודשים ושוב אמרו לי שאני צודק אבל מה לעשות זה כבר לא בידיים שלי או שלהם. מקומם מגעיל מאכזב מעצבן הרי אם הייתה איזו שהיא בעיה לא היו מנפיקים לי כרטיס נוסף לא?????? טוב, תודה על התשובה עכשיו שאני יודע שיש לי אפשרות לתבוע אותם אני אתבע גם אתבע למען יראו ויראו, החברה יודעת לעלות מסגרת לקבוע סכומים קבועים מראש ופתאום ביום בהיר ללא הודעה וללא שום סיבה כספית , מחליטים לבטל את הכרטיסים ולהשאיר את הלקוח עם הלוואה בריבית אסטרונומית. עם הריבית לא הייתה לי בעיה מאחר והשתמשתי בכרטיסים וזה פועל יוצא מהשימושים בכרטיסים מה לעשות אבל אם היו אומרים לי שיום בהיר אחד דבר כזה יכול לקרות שקל אחד הם לא היו רואים ממני. אמרתי להם אם במידה והיה חוזר חיוב מהבנק שלי לחברה זה סיפור ושהיו עושים לי מה שהם רוצים ולא הייתה לי שום בעיה עם זה מאחר וזו הייתה אשמתי. וזה ממש לא המקרה, סך הכול רציתי לבטל כרטיס אחד, אה ועוד דבר אחד כאשר עשיתי את ההזמנה של הכרטיס נאמר לי שמגיע לי לבחור עיצוב לכרטיס בחינם אני חוזר בחינם אז בחרתי עיצוב יפה של מגן דויד אבל זה עלה לי ב 40 ש"ח ולא חינם וגם היה אמור להיות לי לוגו של כמעט חינם וגם הלוגו לא היה בכרטיס, ואז הנציגה של חברת הויזה לא האמינה לי שאין לי את הלוגו של כמעט חינם ואמרה לי לצלם את הכרטיס ולשלוח לחברה , אמרתי לה נו באמת מה קורה לכם???? לא מספיק שהטעו אותי לגבי המסגרת וגם העיצוב "בחינם" וגם הלוגו של כמעט חינם , מה אתם רציניים???? אמרתי להם כפרה על 40 ש"ח אבל תעשו משהו עם הנציגים שנמצאים בסניך כמעט חינם שמטעים את הציבור. ואני כמו מטומטם לא ידעתי מה שהולך לקרות ויתרתי להם אבל עכשיו אני יתבע אותם על הכול. תודה וסליחה שוב על האורך, מה לעשות זה באמת מכאיב לי מאודדדדד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר