מתנצלת אך נזכרתי שחתמתי למשרד השני (הנוכחי) על טופס הזמנת תיווך לחודש וחצי, כולל ת.ז. שלי ופרטי הנכס + המחיר המבוקש. טופס קטן ללא תוכן אחר. האם במקרה זה אני עדיין יכולה לשמוע לפחות מה הצעת המחיר של הלקוח מהמשרד הראשון ומקסימום לחכות עד שתסתיים תקופת הבלעדיות עם המשרד השני? חבל לי לפספס עסקה בגלל שטות שלי ומצד שני - לא רוצה להסתבך, הכל כאן מקרי. את עמלת התיווך אני מניחה שאני חבה למי שמביא את הלקוח היינו המשרד הראשון שאיתו עקרונית כרגע אני לא אמורה לעבוד, אבל מה באמת הנכון לעשות כשחוזר לקוח אחרי תקופת מה (ובמקרים לקוחות צריכים להתבשל עד שמחליטים כמו שקרה כאן) ודרך המשרד הראשון? למשרד השני אין שום קשר ללקוח זה. תודה רבה.
הי קיי,
התשובה נעוצה בעובדה האם המסמך שחתמת עם משרד התיווך השני כולל בלעדיות או לא. אם לא, אזי אינך מוגבלת. אם כן, את צריכה לחכות.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
