רכשתי דירה מקבלן בעיר רחובות . אחת הסיבות לרכישה היה כיווני הדירה והחזית המוארת הצפויה. באופן בלתי צפוי חיבר הקבלן שתי מרפסות מעל הדירה באופן שמפחית את כמות האור ...כמובן שבמצגים שהוצגו לנו זה המרפסות מעלינו היו נפרדות עם מרחק ביניהן.
אני בדילמה שכן בשלב זה אני צריכה את הקבלן ואין לי אינטרס לריב איתו מצד שני אני רוצה לוודא שזכויותיי תישמרנה כך שאוכל לתבוע ממנו צפוי בגין הפעולה שעשה.
בהנחה שיש לי זכויות.
התוכלו לעזור לי בדילמה?
רונית שלום,
ראשית, בכדי לעשות סדר במהלך העניינים יש לבדוק בעזרת עו"ד מומחה נדל"ן מה כתוב החוזה הרכישה מן הקבלן שכן, כל המצגים בע"פ הינם בעייתיים יותר. בהנחה כי הקבלם חרג מהשרטוטים ו/או מן התוכניות עליהם התחייב בחוזה וכי אין לו זכות לבצע חריגות או שינויים כאלו עלייך לקבל החלטה אסטרטגית - באם את רוצה את הדירה או לא. באם התשובה הינה חיובית, עדיין תוכלי לתבוע אותו על הפרת חוזה ובאם התשובה שלילית תוכלי לשכור עו"ד ולהתייעץ עמו לגבי תביעה לביטול החוזה עקב הפרתו היסודית.
בכל מקרה תשובה זו כללית בלבד וללא בדיקה יסודית של כל המסמכים האמורים לא ניתן להשיב מעבר לכך.
בכבוד רב
עו"ד רן סיון
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר