אני מתגוררת בשכירות. לפני מס' חודשים פג תוקף החוזה ופניתי לבעל הבית בכדי לחדשו. בעל הבית הודיע לי אז שהוא מעוניין להעלות את שכ"ד אך עד כה , למרות פניות חוזרות ונשנות מצידי, לא הגיע בכדי להסדיר את הנושא- וגם לא הודיע לי מהו הסכום שאותו הוא דורש. בחודשים שחלפו מאז שפג החוזה הקודם המשכתי להעביר לו את אותו הסכום שעליו סוכם בחוזה הראשון. לאחרונה נודע לי ממנו שבכוונתו למכור את הדירה (וזו אולי הסיבה שנמנע מלהסדיר את העניינים עד כה).
מה אני יכולה לעשות בכדי להסדיר איתו את הנושא ולקבל חוזה (הוא מתחמק בתואנות שונות ולא ברורים לי האינטרסים שלו).
נעמה שלום,
אני במקומך הייתי ממשיך לשלם את אותו הסכום. ניתן לטעון שיש הסכמה בהתנהגות, ואם הוא מקבל ממך את אותו הסכום מבלי לבקש יותר, אזי מתנהג כמי שמסכים לסכום זה.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
תודה על תשובתך- בנוסף לכך אני מעוניינת לדעת האם יש דרך "לאלץ" את בעל הבית לחתום איתי על חוזה חדש (לפחות לגבי החודשים שחלפו) שכן אני זקוקה למסמך של החוזה.
(בעצם העברתי תשלומים מבלי שנחתם חוזה חדש).
נעמה שלום,
את לא יכולה לאלץ אותו לחתום, אבל, כפי שכתבתי, נראה כי יש הסכמה בין הצדדים, בהתנהגות, לפיה תקופת ההסכם הוארכה באותם התנאים שנקבעו בין הצדדים במסמך הכתוב שנחתם ביניהם בעבר.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר