שלום,
אני חייב ייעוץ אנא תגידו לי מה אתם חושבים על הנאמר בהמשך
אני רוצה לתבוע את עיריית נתניה על הזנחה מכוונת של כל דיירי הבניין שבו מתגוררת אימי, לפני כ- 25 שנה אמא שלי רכשה דירה במקום מעט רועש אך ללא פשע ובמהלך השנים הבניין הידרדר משמעותית, עם הזמן ניתן היה לראות התארגנות של סוחרי סמים ואלכוהול בבניין ומשפחתי ניסתה למגר את התופעה ע"י פניה לעיריית נתניה ולמשטרה אולם אילה לא נקטו שום צעד על מנת למגר את תופעה ועקב כך משפחתי החליטה להשכיר דירה במקום אחר. כעט אמא שלי חזרה להתגורר בבניין ואני מפציר בה לעבור דירה עקב הבעיות בבניין וההתעלמות המכוונת מצד הרשויות לעשות משהו בנידון.
אולם ערך הדירה ירד משמעותית ביחס לשאר הדירות באזור ושווה בממוצע כ- 400 אלף ₪ פחות , לפי דעתי לא יתכן כי אזרח שומר חוק אשר משלם את כל מיסיו כדין לא יזכה להגנה מצד הרשויות אשר מחויבות לעזור לו, אני מאמין כי ירידת ערך הדירה הינה תוצאה ישירה של חוסר המעש של עיריית נתניה ושל המשטרה לטפל בבעיות שצצו בבניין. לפי 20 משפחות שגרות בבניין אנו מדברים על נזק של 8 מליון ₪ אשר יכול היה להימנע וזאת בלי לחשב את עוגמת הנפש שנגרמה לכל דיירי הבניין עקב סוחרי הסמים והפשיעה במהלך 25 שנה האחרונות.
בנוסף עלי לציין כי העירייה מודעת היטב למצב בניין וזאת כיוון שבבעלותה דירה אשר משמשת את אחד ממשרדי העירייה ובנוסף ברוב טיפשותם הם בנו פינת ישיבה מקורה מיתחת לביתי אשר כל יום מתאספים שם ילדים ועושים רעש. בנוסף במהלך השנה האחרונה פניתי אינספור פעמים לעירייה ולמשטרה וזאת על מנת להפסיק את פעילות הפיצוציה אשר פועלת מתחת לביתי ומוכרת אלכוהול לקטינים ואף סמים אולם הם מתעלמים מימני באופן בוטה, אני רוצה לציין כי לפני כחודש נרצחו אב ובנו ע"י נוער שתוי כ- 100 מטר מביתי וסביר להניח כי הם קנו את האלכוהול מהפיצוציה שמתחת לבית אימי, למרות זאת עדיין לא מטפלים בעניין.
בתאריך ה- 8.4.2010 פניתי אל עיריית נתניה בדרישה שיאכפו את חוק לסגירת פיצוציות בחצות והם הודיעו לי כי אינם מתכוונים לאכוף את החוק.
אני מעוניין להתחיל הליך משפטי כנגד העירייה והבנתי כי אני צריך לפנות לבג"צ ובנוסף אני מעוניין לקבל פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמת לי ולכל דיירי הבניין, האם אתם חושבים שיש לי קייס.
תודה, פיני
פיני שלום,
אני משתתף בצערך על עוגמת הנפש שנגרמת לכם. יחד עם זאת, אתה לא נמצא בפורום הנכון. אני מציע לך לפנות לפורום נזיקין ולשאול לגבי עילות נזיקיות.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר