אח שלי השכיר דירה לאישה עם שני ילדים עם כניסה מכיוון המעבר המשותף שרשאים לעבור בו כל בני המשפחה(לפי הצוואה שהשאיר אבי), השטח של שביל המעבר שייך לי ומשמש אותי אשתי וילדיי לכניסה יחידה לבית שלנו.
השאלה:
האם אני יכול לתבוע את אחי ולבקש חוקית שהשוכרת תפסיק לעבור במעבר סמוך לכניסה לביתי, במיוחד שילדיה של השוכרת משחקים בשטח המעבר ואף מתחת לבית שלי(קומת עמודים), ומפריעים לנו במנוחתנו ומביאים את החברים שלהם(בני 11,12) לשחק איתם באותו שטח שהזכרתי?
ילדי הם בני 2 עד 8(בנים ובנות) ואני מפחד להשאיר אותם לשחק מתחת לבית שלי והשטח המדובר(כך נהגנו עד שהשוכרת נכנסה לדירה) בגלל נוכחות הילדים של השוכרת וחבריהם.
הערה:
אחי שינה את הכניסה לבית שלו כך שהוא לא עובר בשטח המדובר שנהיה החצר האחורית של ביתו.
תודה רבה
אמיר שלום
בלתי אפשרי להתייחס לשאלותייך בךי לבדוק את נתוני תיק זה. אני ממליץ לך להיוועץ בעו"ד מומחה שיבדוק את מצבו התיכנני של ביתך, לרבות זיקות ההנאה נמוקנות בו.
בהצלחה
עו"ד רן סיון
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר