שלום, אני גרה בדירה בבית פרטי אשר מחולק לדירות קטנות. הבית מוקף בשכנים אשר התחילו להתלונן עלי לבעל הבהית על הרעש. אני בחורה רצינית וסטודנטית, וסהייכ רק מספר פעמים הזמנתי חברים לשבת אצלי בבית בלילה. בכל פעם כזאת (3 פעמים במשך שנה וחצי) השכנים התלוננו עלי לבעל הבהית של הדירה והשתדלתי שלא לעשות "רעש", אך לא עלה בדעתי לפחד להזמין חברים אלי הביתה- מדובר במקסימום 3 אנשים. הרי אני משלמת על השכירות ויש לי חוזה. בפעם האחרונה שהשכנים התלוננו הייתי לבד בבית ולא היה שום רעש. חשבתי שאני משתגעת. מה כבר עשיתי? הבעל הבהית, בכל זאת, הצהיר בפני שעלי לעזוב את הדירה תוף שבועיים!!! אני מרגישה שהוא מנסה לרצות את השכנים בגלל שחלוקת הקומה של בית פרטי לדירות קטנות, ככל הנראה, אינה חוקית. החוזה נחתם עד הספטמבר והייתי רגועה שיש לי איפה לגור עד אז ( אני עולה חדשה ואין לי פה משפחה). בעוד שתמיד שילמתי בזמן ולא הפרתי שום סעיף של החוזה. עכשיו אני מתקשה למצוא בית בתקופה כה קצרה. בבקשה תענו לי, מה עלי לעשות. תודה מראש
אירית שלום,
על מנת לענות תשובה רצינית צריך להסתכל בהסכם השכירות ולראות האם הוא מדבר על הנושא.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר