האם לשוכר יש עילה לתביעה כאשר לא טרח המשכיר לספר לו ואף לא ציין בחוזה השכירות שהדירה מחולקת?
בחוזה השכירות חייבים לציין שהדירה מחלוקת? יש כאן הטעיה והונאה..
אורן שלום,
יתכן והדירה מחולקת באופן חוקי. במידה וכך, הרי שלא ברור מה מפריע לך בכך שהדירה חולקה.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
1. ככל שידוע לי מהשכנים והסביבה הקרובה,אין אישור. איך בודקים רשמית ואיפה אם הדירה מחולקת באופן חוקי?
2. לא היה פה גילוי נאות... הדירה חלוקה ליחידות קטנות נגזר מכך שיפוץ ברמה ירודה מאוד ופגמים בדירה דבר שלא מאפשר תנאים הולמים לדיור שלי.כמו-כן בין השאר, במקלחת אין חלון לאוורור-פשוט חום אימים...
תודה
אורן שלום,
ניתן לבדוק זאת בעירייה. לגבי יתר הדברים, היית צריך לבדוק אותם בטרם שכרת את הדירה (כמובן במידה והם היו ניתנים לבדיקה כזו ואינם נסתרים).
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
אין עילה לתביעה?
אני יודע שלפי החוק חייב להיות חלון במקלחת...
איפה כאן הגילוי הנאות בחוזה שהדירה מחולקת?
תודה
אורן שלום,
בענייני חוזים קצת קשה לומר באופן מוחלט האם יש עילת תביעה אם לאו. כדי לענות תשובה רצינית צריך לקרוא את החוזה עליו חתמת. יחד עם זאת, ברור שאינך יכול לשכור דירה של 10 מ"ר (אני מקצין בכוונה), ולאחר מכן לטעון כי היא קטנה מדי בשבילך ואינה בגודל חוקי.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר