יש לנו נציגה שהיא "ועד הבית". היא מחליטה לבדה (ללא אסיפת דיירים) מתי צריך לעשות שינוי, תיקון, החלפה של דברים בבנין. כמו"כ מביאה לבד בעל מקצוע ולאחר מכן רק "מודיעה" את הסכום שצריך לתת.
אני יודעת שהיא צריכה לעשות אסיפת דיירים והיא לא עשתה. מותר לי להתנגד ולא לשלם לה כי היא לא שאלה אותי? מדובר ב -350 ש"ח ואנחנו 10 דיירים. הדירה שלנו לפי תקנון מצוי
הוצאות רישום בית משותף ורישום הזכויות ע"ש הרוכש מוסדרות בדר"כ בהסכם הרכישה מהקבלן. אנא בדקי אם יש בהסכם סעיף שמחייב אותך לשאת בעלויות אלה. ייתכן גם שכבר נשאת בעליות אלה כאשר רכשת את הדירה. בדקי מול הקבלן האם שלמת ואם כן, קבלי ממנו אישור. ניתן לבקש כרטסת המפרטת סכומים ששילמת לקבלן ו/או לעורך הדין שלו. במידה ולא שילמת את יכולה לטעון שאת מוכרת את הדירה AS IS וכן הוצאות הרישום יחולו על הקונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
תודה על התשובה אך לא לכך כוונתי. השאלה שלי היא האם כאשר מתקלקל משהו בבנין כגון מרזבים, סתימות וכו' והועד הבית מחליטה לבדה איזה בעל מקצוע להביא ללא אסיפת דיירים ואח"כ דורשת מכל השכנים את הכסף. האם אנו חייבים לשלם למרות שלא שיתפה אותנו איזה בעל מקצוע לקחת. (אולי יש לנו מישהו יותר זול, אולי לא ברצוננו לתקן/לצבוע עכשיו).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר