יש לנו סכסוך בעיקר עם הבן של השכן שמתנקל לנו מהרגע הראשון שעברנו, כיום המצב בלתי נסבל. הוא שבר לנו את השמשה ברכב, הוא יורק על הרכב ועל בעלי, מקלל אותנו ליד הילדים, שם מוזיקה שכאני יושבת בבית כאילו אני גרה צמוד לאולם ארועים ועוד... ואני לא ממש מבינה מה הסיבה. לא עשינו לו או למשפחה שלו כלום! מה אפשר לעשות? כשהוא שבר את השמשה פתחנו לו תיק במשטרה ודיברנו עם אבא שלו וביקשנו שזה יפסק והוא הבטיח, הוא שילם לנו ואנחנו ביטלנו את התיק. אבל מאותו יום אנחנו סובלים כפליים. פנינו שוב למשטרה עם כל הטענות האלה ואני לא רואה שיש שיפור... מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הגהנום הזה?
אגב אני גרה שם כמעט 8 שנים, בשנתיים האחרונות זה ממש סבל. הבחור בן 18 לא מתגייס לצבא, לא סיים תיכון, הוא סוג של עבריין ערס. כל יום החברים שלו מגיעים עם הרכב בין הבית שלי לשלו (שנינו בקומה ראשונה) ציפצופים, מוזיקה, רעש נוראי
שלום לך,
ניתן להגיש תביעה נגד השכן בגין מטרד ליחיד. אני מציעה לתעד את מעשיו במצלמה וכן להקליט אותו מקלל ומגדף אתכם.
בברכה
איריס טרומן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר