כפי שכבר שאלתי:
לפניי כ-9 שנים רכשנו דירה מכינוס נכסים מעורך דין נאמן שמונה ע"י בית משפט לטפל בדירה והדירה עדיין לא נרשמה על שמנו.
בחוזה שחתמנו מול עורך הדין נכתב שתוך 12 חודשים הדירה תרשם על שמנו במינהל מקרקעי ישראל .
שאלתי כבר בפורום מה אפשר לעשות? וענו לי שצריך לעיין בחוזה ולבדוק אם אחריות הרישום חלה על עורך הדין ואם הפניות אליו לא נענות ניתן לפעול במספר מישורים ובכן בדקתי בחוזה:
אחריות הרישום אכן חלה על עורך הדין הנאמן.
וכפי שציינתי בשאלתי הקודמת הדרישות אליו לא נענות.
רציתי בבקשה לדעת מהם המישורים הנוספים בהם ניתן לפעול????רוב תודות.שרית.
שלום שרית,
במידה ופניותייך לנאמן לא נענות, הייתי מציע לך קודם כל לפנות אליו באמצעות עורך דין. יתכן, שכאשר יראה שלקחת עורך דין משלך שדורש שהנאמן יבצע את המוטל עליו, הוא יזיז את עצמו ויבצע. את יכולה גם לפנות להליכים בבית המשפט אך זה יהיה סבוך יותר ויקר יותר. אופציה נוספת היא לפנות לעורך דין משלך על מנת שיבצע את הרישום בעצמו. זה אמנם יעלה לך יותר (ועדיין ידרש שיתוף הפעולה של הנאמן), אך אולי כך הרישום יבוצע מהר יותר. את גם יכולה להתלונן על הנאמן בלשכת עורכי הדין. בשלב ראשון, ועל מנת לחסוך עלויות, הייתי מייעץ לך לפנות לעו"ד על מנת שיוציא מכתב לנאמן הדורש ממנו לבצע את המוטל עליו.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר