שלום רב!אני גר בבית דו משפחתי. בניין ליד יש 3 קוטג'ים צמודים (בניין טורי). בחלק האחורי של הבניין הנ"ל נבנו עפ"י תוכניות הבניה המאושרות 3 חניות מקורות(אחת לכל שכן) ביני לבין הבניין יש כביש גישה לחניות של הקוטג'ים הטוריים. לאחרונה החלו השלושה לסגור את החניות בבניית אבן והפכו אותן ליחידות דיור. במקרה של אחד מהשכנים הוא הרהיב עוז ותיחם לעצמו חצר על שביל הגישה הציבורי לחניות. מגורי אנשים נוספים שיבואו ליחידות הדיור תיצור רעש ותפגע באיכות חיי. אני מתכוון להתלונן לפיקוח על הבנייה במועצה האיזורית. האם ניתן, ובאיזה אופן להכשיר את הבנייה הלא חוקית הזו חרף התנגדותי? האם אני יכול להתלונן בעילום שם (אינני רוצה להיחשף כמתלונן בפני השכנים)? תודה מראש לעונים!
אורי שלום רב
ראשית ברצוני לציין כי ישנה זכות להתנגדות לבניה , ואכן טענתך תשמע טרם קבלת היתר הבניה.
אולם, לשם שמיעת טענתך עליך לפנות
בשמך המלא לרשויות המטפלות בכך, כגון הועדה המקומית לתכנון ובניה, ולכן לא נהיר לי מדוע ברצונך להתלונן בעילום שם.
בברכה
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר