אני מכרתי דירה בחיפה שבטאבו היתה רשומה עם עוד 2 אחים שלי מאבי מאישתו הראשונה שהם לא בארץ,לכן הסביר לי עוד שלקחתי בחיפה שצריך לעשות אפוטרופוס לחק שלם שזה שמינית מהבית.החוז נערך בפברואר2010 .רק ביולי אחרי מכתבים רבים ובקשות קיבלנו פסק דין שהחלק שלהם יעבור לאפוטרופוס וביולי האנשים שקנו את הבית התחילועם תהליך קבלת משכנתה.בגלל שאני גרה בדירה שכורה אם חד הורית חולת דיאליזה רציתי לקנות דירה מהכסף שאקבל מהדירה בחיפה התיעצתי עם העורך דין שלי מחיפה וה והוא הבטיח שלא יהיו שום בעיות עם קבלת המשכנתה שלהם ואני יכולה לחפס לי דירה באילת 15.8ת ערכנו חוזה קניה באילת.בחוזה באילת תאריך הסופי של התשלום היה 20.9 - אני שילמתי את רוב הכסף שהיה ברשותי כולל משכתה שקיבלתי תוך שבועיים רק הכסף שהיה צריך להגיע מחיפה לא הגיע עד 10.10 ,ז"א היה כאן עיקוב בגללם של 20 יום(יש לציין שכל חודש ספטמבר היו חגים ולא עבד כלום)עכשיו כבר שולם כל הסכום העורך דין מאילת רוצה פיצוי כספי על הפרת חוזה כביכול שנוצר סכום של כ 3000 ש"ח. מה עלי לעשות לפי עו"ד מחיפה האנשים לא ישלמו על שום עיקוב שנוצר בגללם וכאן יוצא שאני צריכה לשלם סכום כזה או מה אני אעשה.
אסתי שלום רב
לפי מיטב הבנתי ולפי תאורך חל עיכוב בשל העובדה שהקונים של דירתך בחיפה לא קבלו משכנתא והדבר יצר
בקניית הדירה באילת.
ישנם אמצעיים משפטיים שביכולתך לנקוט אולם לשם כך עליך להעזר ביעוץ משפטי מיומן אשר יבחן את העובדות לאשורן ויתווה דרך משפטית הולמת..
ביכולתך לפנות:
לסיוע המשפטי במקום מגוריך.
www.justice.gov
ש.י.ל.- יעוץ ויעוץ לאזרח אי מייל:
shil.haifa,ac.il
בהצלחה רבה,
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר