ליד ביתי הוקם מבנה ציבורי ומגרש ספורט כתוצאה מהבנייה נערמו הרי עפר ממול בית ובצד השני אף שונו פני הקרקע. הבנייה הסתיימה ,אך הפיתוח טרם מועד סיום העבודות הסתיים וגם ההארכה הסתיימה וטרם מצאה לנכון המועצה לפנות את הרי העפר ולהחזיר את פני הקרע לקדמותה למרות מכתבי אליהם שמטרד זה פוגע באיכות חיי וממלא את ביתי מאבק מסיבי. כיצד תייעצו לי לפעול?
בנוסף קבלתי מכתב בו הגינה של חורגת לשטח ציבורי. שאלותי הן:
1. האם יכול יו"ר וועד הישוב להרוס לי את הגינה כשהוא למעשה ועוד רבים כמוהו בישוב חורגים בגינותיהם לשטח הציבורי?האם יכולה אני לטעון לאיפה ואיפה? כמו כן השטח שייך למנהל האם הוא או הוועדה לתכנון של המועצה המקומית יכולים לבצע פינוי של הגינה שלי ללא אישור ממקרקעי ישראל?
תודה אתי
אתי בוקר טוב,
טענת האפליה, גם אם תוכח שהיא נכונה, אינה מאפשרת לך פלישה לשטח ציבורי. תוצאה זו נקבעה כהלכה בפסיקה. ללא קשר יש לשלוח לרשות המקומית מכתב מסודר ומנומק ובו ציון העובדות והטענות כפי שהן בידייך. העתקים לממונים במחוז במשרד הפנים ובמשרד להגנת הסביבה, עשויים לדרבן הרשות המקומית לפעול.
בברכה,
נעם קולודני, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר