לפני שנתיים רכשתי דירה+חנייה מקורה+מחסן,לפני חצי שנה קיבלתי מכתב מהחברה המשכנת שטוענת שהחנייה המקורה אינה שלי מכיוון שלא נרכשה כדין מהמוכרים שקניתי מהם את הנכסים,לאחר חודש הם מכרו את החנייה לדייר אחר,לדבריהם אני זכאי לחנייה עילית ,לאחר בדיקה מסתבר שדייר אחר עושה שימוש בחנייה העילית שהם הצביעו עליה והיא חנייה כפולה.בחוזה שלי מול המוכרים לא מצויין במפורש שרכשתי חנייה מקורה,במעמד הקנייה עו"ד של המוכרים הצביע על החנייה המקורה שהיא 100% של המוכרים כמו כן באמתחתי הקלטה שמאשרת שהמוכרים מכרו לי חנייה מקורה שעשו בה שימוש שנתיים ולא החנו אף פעם בחנייה עילית ואף הוסיפו עליה כסף(שידרגו למקורה),אין באמתחתם קבלות או אישור ששידרגו לחנייה מקורה.מה מצבי המשפטי כרגע?האם יש לי עילה לתביעה?ואם כן אז מה הסיכויים?אודע לתשובה מעו"ד המכובדים.
רני שלום רב
יש לבחון את הראיות שבידך בנוסף לחוזה שנחתם על ידך על צרופיו.
אם אכן הובטחה לך החניה כפי שהנך טוען אזי מדובר בחוסר תום לב במו"מ ובעת קיום החוזה.
לכך ישנן השלכות משפטיות.
אמליץ כי תסתייע ביעוץ משפטי מיומן בנדון.
בברכה.
דרורית מלינרסקי-משרד עורכי דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר