קניתי דירה באשקלון אצל קבלן מקומי חתמתי על חוזה בקניה וכשסיימתי לשלם את כל היתרה הקבלן ביקש שאחתום על חריגה של בניה בקומת החניון בא הוא הקים פתאום מחסן בגודל 208 מ"ר וביקש לספח אותו לפנטהוס ובנוסף סיפח מקומת המדרגות לפנטהאוס שלו עוד 20 מ"ר
אני קניתי דירה בקומה ה12 כאשר סירבתי לחתום הקבלן אמר לי בפנים שאני יכול לחפש את הדירה ואין לו כוונה למסור אותה ואף איים שימכור אותה כי הוא לא רוצה אותי כדייר בבלוק שלו ( כמובן אני המום כמוכם) שלחתי מכתבים לקבל את החזקה בדירה אך ללא הועיל
מותר לציין כי אני ואחי קנינו שם שתי דירות בקומה ה12 ואף דיירים נכנסים לדירות שלהם בבלוק ולנו מסרבים להיכנס למרות שסיימנו את התשלום עבור הדירות לפני חודש ויש לנו צ'ק שניפרע על גמר חשבון סופי
אהרון שלום,
מדבריך עולה כי מדובר לכאורה בהפרה יסודית של ההסכם מצד הקבלן.
הפרה יסודית מאפשרת, בין היתר, ביטול ההסכם באופן חד צדדי, אך גם אכיפה.
נראה כי אתה צריך לפנות לבית המשפט לקבלת סעד, אך עליך לקבל יעוץ פרטני קודם לכך, שכן יש צורך לקרוא את ההסכם כדי לקבוע מהי דרך הפעולה האופטימלית.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר