שלום, בהמשך להודעתי הקודמת, ככל שהקבלן לא הצליח מספר פעמים לתקן את הליקוי החמור ביותר. והדגש הוא על חמור ביותר כאשר אני מדברת על חדירת מים לשני הקומות בביתי, הרס של ריהוט מידי שנה, משהו בלתי נסבל, האם ניתן לשנות סעד ולבקש החזר שווי ערך הדירה שנרכש. מדובר בדירה חדשה שנרכשה מקבלן לפני 6 שנים כאשר הקבלן ניסה שלוש פעמים ועבדו אצלי חודשים רבים לתיקון הליקוי החמור.. שלא נדבר על הסבל הרב שעברנו אני וילדי במהלך אותם חודשים, פועלים ערבים שהסתובבו בביתי.. וההשלכות של זה...
עורך הדין שלי לא מתלהב מהליך זה. גם אם יפסקו לי פיצויים מי מבטיח לי שמומחה אחר שיגיע אלי ויבצע תיקונים אכן יצליח. איך אפשר להימנע מכך. אנו פשוט סובלים ולא יודעים מה לעשות.
אודה לסיוע- מזל
מזל שלום,
בצדק עוה"ד אינו מתלהב מפתרון זה וסביר שכך גם בהמ"ש. יתר על כן, בעליית שווי המקרקעין כפי שהוא כיום הקבלן וודאי ישמח להחזיר לך סכום הרכישה.
אם אפשרות התיקון לא תצלח, ניתן כמובן למכור הנכס תוך הודעה מפורשת על הקושי והפחתת שווי מסויימת בחוזה המכר.
בברכה,
נעם קולודני, משרד עורך דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
אך מי ירצה לקנות דירה כזו?
ובנוסף - כמובן שלא הכוונה היתה להחזרת שווי ערך הרכישה אלא כמובן ערכה נכון להיום.
ואם מומחה בית המשפט בעצמו טוען כי הקבלן לא יודע ולא מצליח לתקן את הנזק בביתי, אזי בית המשפט ייתן לי להמשיך לסבול? האומנם? לא מבינה
מזל שלום,
נתתי בידך את דעתי ואין הכוונה להתנצח. בברכה,
נעם קולודני, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר