לאחרונה סיימתי שכירות שערכה שנתיים וחצי.
החוזה נחתם באוגוסט 08 לתקופה של שנה בידיוק אולם המשכתי לגור באותה הדירה עד דצמבר 2010 .
בתאריך אוגוסט 2010 נעשה נספך בכתב יד המאריך את השכירות עד פברואר 2011 .בתקופה שבין אוגוסט 09 לאוגוסט 2010 לא נחתם חוזה ממשי אלא הארכנו את החוזה בעל פה .שוב אני חוזר לא הארכנו את החוזה בדף מודפס לתקופה של אוג' 09 עד אוגו' 10 .
מצאנו דירה חודשיים לפני תום הזמן המצויין בנספח שנכתב בכתב יד ויידענו את בעל הדירה שלוש שבועות לפני שאנו עוזבים...הדבר נאמר על ידו בעל פה ואני האמנתי לו.אני יצאתי מהדירה וניסיתי לסגור איתו את הפרטים.בעל הדירה מחזיק את שני הצקים האחרונים ומאיים לפדות אותם.האם הנספח שנכתב בכתב יד באוגוסט 10 יכול לתפוס שוב אני אומר רשום שם ששני הצצדדים ממשיכים את החוזה (אך אין חוזה כתוב לשנת 2010) ?
תודה תומר
תומר שלום,
אתה מדגיש כי אין חוזה לשנת 2010 בפנייתך אך ברור לכל כי גרת בדירה ובעצם הארכת את החוזה בדרך של התנהגות - הואיל והסכם שכירות אינו חייב להיות בכתב.
לא כל שכן אם מדובר בנספח שנחתם ובו אתם בחרתם להאריך את ההסכם עד לחודש פברואר 2011.
לדעתי הנך חייב על פי הסכם השכירות עד לאותו מועד
בהצלחה
עו"ד רענן גל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר