שלום
אני מדליקה רדיו סטראופוני בעוצמה חזקה החל מהשעה 7:00 בבוקר עד השעה 14:00 (לסרוגין) - כמובן רק בשעות המותרות ע"פ חוק ,זה מרעיש לשכן מתחתיי, ( אנו גרים בקומה אחרונה),
האם השכן יכול לתבוע אותי על-כך
או להגיש תלונה למשטרה?? כלומר האם אני עוברת על החוק???
תודה מראש על תשובתכם החשובה.
אורנית שלום רב
על מנת להמנע מהליכים משפטיים כנגדך:
קיימים חוקי עזר בנדון אשר לפיהם הנך צריכה ומחוייבת לפעול.
עצתי בדקי את השעות המותרות על פי חוק ופעלי בהתאם ללא יצירת חכוכים עם השכנים.
בברכה,
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
אין באמור ליעיל או בנעדר יעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
שלום דרורית מלינרסקי,
ראשית אני מאוד מודה לך על התיחסותך החשובה לי.
את בטח מביןנה מדבריי שיש בליבי טינה על אכזריותו של השכן מתחתיי( לפני מס' חודשים רצינו לבנות ממ"ד ע"י סגירת מרפסת כדי שילדיי יהיו מוגנים ( כמובן שפעלנו ע"פ החוק בהקשר לכל ההליך הבירוקטי לבניית ממ"ד ואכן העירייה אישרה לנו זאת מידית , אך בשל רוע לבו שלו ושל השכנים ( יחסנו היו יפים ומכובדים ללא שום סיכסוך) הוא ועוד 3 שכנים פנו למפקחת על הבנייה ומנעו זאת מאיתנו כדי שלא יהיה להם רעש מהבנייה- הדבר קרע אותנו והכאיב לנו מאוד - כיוון שאין סיבה מוצדקת לכך כלל ,אלא פשוט רוע לב!!, אנו אנשים שומרי חוק ( שני ילדיי חיילים) והשלישי בדרך לצבא ולכן החלטנו שאנו חיים ע"פ חוק ולא ע"פ הרגש ( היינו כ"כ מתחשבים וטובי לב כלפי שכננו במשך 12 שנה שאנו גרים כאן( חיפה ליד הטכניון) לכן שאלתי אליך במיקרה שאכן אפתח את הרדיו ב7:00 בבוקר ( רק בשעות המותרות ע"פ חוק ) בעוצמה שבטוח מרעישה לו למטה , האם יש ביכולתו למנוע זאת ממני ע"י המשטרה או המערכת המשפטית???
תשובתך חשובה לנו מאוד, אנא הבןני את כאבינו
תודה מקרב לב
אורנית
אני רוצה להתנצל על : השמטת המילה עו"ד
איתך הסליחה )בגלל המהירות וסערת הרגשות
אורנית
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
אורנית שלום רב
בהמשך לתשובתי מאמש:
הסיטואציה שהנך מתארת אינה קשורה כל כלל ועיקר להפעלת הרדיו.
אי הסכמת השכן אין בה הצדקה להפעלת רדיו בעוצמה כפי שאת מתארת.
אכן יש באפשרות השכנים למנוע באמצעיים חוקיים משפטיים גרימת מטרד כגון רעש בלתי סביר.
עצתי לך בשנית: המנעי מחיכוכים מיותרים אשר יגרמו לך ומשפחתך עוגמת נפש והוצאות משפטיות מיותרות.
בברכה.
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
*אין באמור לעיל משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר