שלום,
לפני כחודשיים שכרתי דירה, הדירה מפוצלת, בעלי הדירה התקינו את מנוע המזגן של הדירה הסמוכה מתחת לחלון חדר השינה,לפני שעברתי לדירה.
המזגן מרעיש בצורה כזו שלא מאפשרת לישון בלילה, דיברתי עם בעל הדירה פעמיים והוא מסרב להזיז את המנוע או להביא מישהו שיבדוק את המזגן, לטענתו ראיתי את זה לפני שנכנסתי והסכמתי. אכן נכון הדבר אך לא תיארתי לעצמי שהוא חרעיש בכזו צצורה שאצטרך לישון בסלון במקום בחדר השינה. האם אני יכולה לדרוש מבעל הבית לתקן/להזיז את המזגן ? ובמידה והא מסרב, האם אוכל לתבוע אותו או לעזוב את הדירה בטרם הסתיים החוזה ובלא למצוא דייר חלופי.
ברצוני לציין שהרעש הוא בלתי נסבל ואיני ישנה בלילות, איכות החיים שלי נפגעת
אודה לכם על הייעוץ והעזרה
שלום רב,
במידה והסכסוך יגיע לבימ"ש תצטרכי להוכיח ע"י מומחה שהרעש היה בלתי נסבל. פני לעו"ד לצורך קבלת הנחיות/המלצות לפעולה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
שלום,
תודה רבה על תשובתך,
האם יש דרך לגרום לו לתקן את המפגע מבלי להגיע לבימ"ש? ניסיתי בדרך היפה וזה לא עבד..הוא קיבל את הכסף ועכשיו כלום כבר לא מעניין אותו....ובינתיים אני לא ישנה בלילות..
ורד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר