שלום,
אני מתגוררת בשכירות במשך כ-3 שנים, בתקופה האחרונה יש מספר ליקויים בדירה (ארכה בנקודת חשמל,סתימה באחד הכיורים) פנינו לבעל הדירה לתיקון הליקויים כבר מספר פעמים וגם בדואר רשום אך בכל פעם הוא אומר שהוא שהוא יזמין אנשי מקצוע לתיקון הליקויים אך לא עשה כן. האם זו נחשבת הפרה יסודית של החוזה ? מה עלינו לעשות ? האם אנחנו צריכים לתבוע אותו ? אנחנו לא רוצים להזמין אנשי מקצוע ולשלם מכספנו מאחר ונתנו לו שיקים מראש וזה רק יגרום לנו לרדוף אחריו על מנת לקבל את כספנו חזרה
אשמח על תשובה
רחל שלום רב
על בעל הבית לדאוג לכך שהדירה תהיה ראויה לשמוש סביר על ידכם.
זאת על פי חוק השכירות והשאילה.
בראש וראשונה יש לעיין ביסודיות בחוזה השכירות עליו הנכם חתומים.
הואיל ובעל הבית מסרב לתקן- זאת על פי דבריך- קיימת האופציה כי תדאגו לתיקון ולאחר מכן תדרשו את עלותו וזאת טרם נקיטת אמצעים משפטיים.
באשר להפרת חוזה- יש לבחון כפי שציינתי את החוזה על נדבכיו על מנת להשיבך באופן יסודי ומקיף.
בברכה.
דרורית מלינרסקי- משרד עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
דרורית שלום , תודה על תגובתך.
1) יש אפשרות לשלוח לכם את החוזה לעיון - גם אם זה כרוך בתשלום , אני מחפשת עו"ד שיעזור לנו לראות מה עושים .
2) במידה ואני אתקן על חשבוני - כיצד אקבל את הכסף שלא במשפט שהרי נתתי לו שיקים מראש
תודה
רחל שלום,
תודה עבור פנייתך. במענה לשאלתך:
במידה ותחפצי, פרטי משרדי מצויים באתר.
בברכה.
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר