שלום,
אני ממש לא יודע מה לעשות. עפי המוסכם עם בעל הדירה הייתי אמור להיפגש עמו ב-04.02 ע"מ למסור לו את הדירה אך בעל הדירה לא בא. אני פיניתי את הדירה- קניתי דירה חדשה וזה היה יום הכניסה. לציין שהסכם שכירות נמשך עד אוגוסט ולפי החוזה מצאתי משכיר במקומי אך בעל הדירה הציע לו דירה אחרת שלו ולי מסר כי זה בסדר ואני יכול לעזוב. כמו כן, הוסכם בין בעל הדירה לבין המשכיר החדש ולביני כי אני אמגכור למשכיר החדש את הרהיטים שהיו ברשותי והמשכיר החדש יוכל בנתיים להשאירם בדירה שאותה השכרתי. עכשיו בל הדירה לא מוכן להיפגש עמי ולהחזיר לי שטר ביטחון ואת הצקים שנותרו בטענה שאני הפרתי חוזה ולא מסרתי את הדירה עפי ההסכם- ריקה מחפציי ונטשתי את הנכס. מה עלי לעשות?? החפצים הם לא שלי כבר- הם נמכרו ואני רוצה לסגור כבר את הנושא וגם הם לא מוכנים להעביר את חשבון החשמל על שמם...
שלום רב,
על פניו נראה שהסכסוך יגיע לכתלי בימ"ש. מומלץ ראשית לשלוח מכתב התראה מעו"ד למשכיר ואח"כ לתכנן תביעה כאמור, בהתאם לתגובה.
מציע לקבל ייעוץ משפטי ספציפי למקרה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר