כאשר קיבלתי התר בניה על ביתי ב-97' (בית פרטי) חושב שטח חלל הגג במסגרת אחוזי הבניה שהוגדרו למגורים ושולמו עבורו אגרות, בהיתר הבניה הוגדר שטח זה כ-"חלל גג", לפני 4 שנים החלטתי להתקין מדרגות וחדרים בשטח, לא חשבתי שצריך להגיש שוב תוכניות לועדה לשטח שנמצא בתוך ביתי ושולמו עליו אגרות (וגם ארנונה) משום שחשבתי כי השטח הנ"ל מותר לשימוש למגורים
לאחר "ביקור" של פקח בבית הוגשה נגדי תביעה בגין "שימוש ללא התר"
לפני כחודש הגשתי את כל המסמכים לועדה לצורך קבלת היתר אך הם עדיין לא דנו בתיק (עומס שנגרם עקב החגים)
תאריך המשפט בעוד מס' ימים ולא הצלחתי לקבל דחיה
שאלותי:
א. האם חישוב אחוזי הבניה של חלל הגג כשטח מגורים יכול לעזור במשפט.
ב. מה עוד אפשר לעשות?
בתודה מראש
אורי שלום,
אם הוגשה נגדך תביעה בגין "שימוש ללא היתר", אזי כנראה שלחלל הגג לא ניתן היתר והוא לא הוגדר למגורים. לדעתי עליך לקחת עורך דין המבין בתחום על מנת ויבדוק את היתר הבניה ואת יתר המסמכים לעומק. בנוסף, לא ברור מדבריך מדוע לא הצלחת לקבל דחיה. צריך לפנות לעורך הדין של העירייה, ולבקש דחיה מהטעם שהכשרת "עבירת הבניה" בטיפול בועדה.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
דותן שלום,
א. תודה על התשובה המהירה.
ב. לפני כחודש כאשר הגשתי את המסמכים לועדה קיבלתי דחיה מבית המשפט, ביקשתי השבוע דחיה נוספת מבית המשפט משום שבקשה עדיין לא נכנסה לדיון והם דחו את הבקשה,
בשיחה עם התובע כשהצגתי לו את הנושא הוא אמר לי שאני צריך להתיצב למשפט.
האם עו"ד יוכל לשנות החלטה כזו?
אורי שלום,
מדובר בכתב אישום שהוגש נגדך. אני מייעץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום על מנת ויבחן את העובדות לעומק וייעץ לך.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר