פרום שלום
לפני כחודש התגלו ליקוים בדירה השכורה בה אני מתגורר בקומה אחרונה
1.מכונת כביסה הפסיקה לעבוד
2.כמו שציינתי אני גר בקומה אחרונה וכתוצאה מהגשמים נוצרה הצפה בגג שגרמה לרטיבות וטחב בחדדר השינה והמקלחת עד כדי מצב שלא ניתן לישון בחדר השינה גם בגלל הריח הרטיבות הלחות בנוסף היתה חדירת מים דרך החלון שהרטיבה את המזרון המצעים והכריות כך שלא ניתן היה לישון בחדר כתוצאה מכך נאלצנו לישון באופן זמני בחדר השני(יש לציין שזהו חדר הארחה ועבודה)חשוב לי לציין שאורח חיי נפגע מסיבה שלא יכולתי לארח בביתי בטח שלא לישון על המיטה שלי שרכשתי מכספי
3.מקרר מרעיש עד כדי כך שלא ניתן לשבת בסלון,המקרר צורך יותר מדיי חשמל מסיבה ש-80 % מהזמן איננו נמצאים בבית הגענו למסקנה זו מכיוון שזהו מוצר החשמל היחיד שמחובר 24 שעות ביממה כל שאר המוצרים עובדים בתדירות נמוכה
בנוסף המקרר מקפיא את הירקות ומוצרי החלב כשהוא בטמפ' הכי נמוכה מה שגורם לכך שאני נאלץ לזרוק מצרכים לעיתים קרובות
להלן הענות המשכיר:
1.רטיבות וטחב-לאחר כחודש הסכים המשכיר לטפל בבעיה תוך שהוא טוען "שהוא עיושה לנו טובה ושהוא בכלל לא אמור לטפל בבעיות מסוג זה" תוך שהוא צועק. בנוסף השאיר את אישתי עם 2 פועלים זרים במשך חצי שעה וסרב לפקח עליהם כשמלכתחילה אמר לה בטלפון שהוא יהיה נוכח.
2.המשכיר רכש מכונת כביסה חדשה והיה צריך להוציא את הישנה המכונה ישבה באריזה שבוע עד שימצא פיתרון כהחליט שהוא מפרק את המכונה נכנס איתי לעימות זלזל בכסף שארני משלם לו שכירות קרא לי אידיוט התבטא במילים מעליבות.
3.לאחר שהוא טיפל ב2 הנושאים הנל היחסים בנינו עלו על שרטון וכרגע הוא מסרב לתקן את המקרר ומבחינתו אמר "אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם המקרר ואם בא לך תתבע אותי"
ציינתי בפני בעל הבית שאם ניתן להזמין בעל מקצוע ונתקזז אח"כ בעל הבית סרב בכל תוקף וסחב אותי עם תשובות לא הגיוניות לגבי זמן הטיפול חשוב לציין שבעל הבית מקבל את דמי השכירות כל חודש ומאחר והדירה לא היתה ראויה למחיה בחודש הנל ומאחר ובעל הבית מתנער מכל אחריות האם יש בכוחי להפר את החוזה ולעזוב את הדירה טרם סיום החוזה בשל בעיות הנל???
אני יודע שבקשתי ארוכה פשוט זה כתוצאה של תיסכול אני אובד עצות אני מרגיש שאני משלם שכירות מהרגיל ואינני מקבל את התמורה המינימלית
אודה לכם אם תוכלו לתת לי עצה מקצועית
שלום רב,
כמו מקרים רבים גם מקרה זה יתכן שיסתיים בבימ"ש.
לצורך מענה מלא יש לעיין בחוזה שנחתם.
יש סיכון בכל פעולה חד צדדית שתיעשה מבלי להתאימה לנסיבות.
מציע לקבל ייעוץ משפטי ספציפי למקרה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר