מדובר בבית בו 2 כניסות בכל כניסה 4 דיירים בכל קומה 2 דיירים. הדיירים למטה מספחים בהסכמת שכנים את החצר.
לפני כ- 5 שנים בנינו דק עץ ופרגולה שכיום נתברר ע"י מודד מוסמך שפולשת לחלקה הצמודה כ- 2 מר', השכן מהחלקה הצמודה שהינו קרוב משפחה מדרגה ראשונה תבע אותנו בבית משפט לענייני משפחה על הריסת הפרגולה או צמצומצה. החלקה הצמודה גם מסופחת בהסכם שכנים לקרוב המשפחה.
כשהפרגולה נבתנתה התגורר קרוב המשפחה באותו הבניין בדירה אחרת והיה עד ומסכים לבנייתה. לא היה לאף אחד מהשכנים בבניין שלנו ובבניין השכן בעייה עם בניית הפרגולה. חשוב לציין כי קרוב המשפחה נכנס לביתו דרך שביל הכניסה של הבניין שלנו. ברצוננו לדעת על מה שלים לב מכיוון שאנחנו מתכוונים לייצג את עצמנו במשפט.
מיכאל שלום
ראשית לא נראה לי שאתה יכול לייצג את עצמך ורצוי לך לקחת עו"ד לשם כך.
שנית לדעתי, העניין אינו במסמכות בית המשפט לענייני משפחה כי אם למפקח על המקרקעין הואיל והסכסוך אינו נובע מהקשר המשפחתי .
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
