לפני כחודש נכנסתי לדירה שמחולקת לדירה נוספת ולכן הכול עובר דרך השכנה שמתגוררת בדירה הצמודה.
בגלל חילוקי דעות המשכיר החליט לפנות אותנו מהנכס, כאשר החוזה שלנו תקף לשנה אך בחוזה עצמו ישנו סע' שאומר כי המשכיר והשוכר רשאים להודיע לצד השני כי עליהם לפנות/ או מפנים את הדירה תוך 90 יום. השאלה שלי האם אני יכולה לתבוע את המשכיר בבימ"ש לתביעות קטנות בעילה של הפרת חוזה?
עליי לציין כי בנכס לא נעשה כל שימוש לרעה, או תלונות מהשכנים, אלא חילוקי הדעות הינם על דברים שוליים כגון הזמנת ערוצי ספורט, שימוש יתר של השכנה בדוד וכו'
אשמח אם תינתן לי תשובה בהקדם.
תודה רבה.
שירן שלום,
במידה ויש סעיף בהסכם המאפשר לכל אחד מן הצדדים לסיים את ההסכם ללא סיבה בהודעה של 90 יום מראש, אזי המשכיר יכול לעשות כן. זה מה שהוסכם בין הצדדים, והיית צריכה לתת על כך את הדעת בעת חתימת ההסכם.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
שלום דותן,
תודה רבה על התשובה המהירה, זה בדיוק מה שרשום בחוזה לצערי...
האם חוסר תו"ל רלוונטי במקרה זה לדעתך?
לצערי לא. אם כך הוסכם בין הצדדים מלכתחילה, אזי מדוע זה חוסר תו"ל?
לא נורא, כל החיים אנחנו לומדים. בפעם הבאה קראי בעיון כל מסמך שאת חותמת עליו, ותני את הדעת לכל סעיף וסעיף.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר