אנחנו גרים בשכירות בדירה מפוצלת כאשר יש דלת ראשית והיא מתפצלת לקומת כניסה ועוד קומה מעליינו
הבעלים של הדירה מכר אותה והיות והחלק העליון נעשה ללא אישור הוא מוציא את השוכרים מעליינו לשיפוץ עד ביקורת של פקח
הבנתי מהשוכרים כי לא ישלמו בזמן זה שכירות אך יש לציין שהשיפוץ והבלגן יפגע גם בנו היות והכניסה משותפת וגודלה כמטר/2 מטר...אני עם 2 ילדים קטנים וזה בוודאי יהיה בעייתי
שאלתי האם אני יכולה לבקש בעיקבות העוגמת נפש לבטל או להפחית תשלום השכירות של אותה התקופה?
תודה
אורלי שלום,
צריך כמובן לקרוא את הסכם השכירות שלך. אבל, על פניו, אם התכוון למכור וידע שיצטרך לשפץ כשהשכיר ל, נראה לי שיש לך עילה טובה.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
בחוזה השכירות לא כתוב דבר על רצון למכור את הנכס אך כשחתמנו הוא אמר בע"פ כי ברצונו למכור...על השיפוץ בדירת השוכרים מעליינו לא נאמר בזמנו דבר כנראה מהסיבה שאינו חושב שזה יפריע לנו
אך כמו שציינתי הכניסה משותפת וקטנטונת
האם עדיין יש עילה לבטל תשלום שכירות בזמן השיפוץ שיארך בוודאי חודש?
אורלי שלום,
מציע לשוחח איתו ולהגיע להסדר כפי שהצעת.
בהצלחה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 055-4532863
לפי סעיף 126 ניתן לרשום שכירות בטאבו וכמו כן משכנתא זיקת הנאה ועוד
ברצוני לברר איזה טופס יש לצרף בנושא השכירות- האם חוזה פשוט מספק או שמא יש לצרף חוזה מעורך דין המפרט את הזמן גוש חלקה
לצערי עורכי דין רבים אינם בקיאים
בנושא זה
האם יש צורך בהסכמת המשכיר או שרק השוכר יכול לעשות זאת
כמה שנים השוכר צריך להיות בנכס על מנת שישרשמו את השכירות בטאבו
כמו כן שמעתי שאם נרשמה הערת אזהרה המשכיר לא יוכל למכור את דירתו רק לאחר שבית המשפט מחק את הרישום
ברצוני לברר מהן ההשלכות של רישום שכירות בטאבו
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר