שלום רב,
ב-10.5.2010 קיבלתי הודעת פיטורין מחברה בה עבדתי במשך 3.5 שנים . נוכחתי במקום העבודה עד ה-10.6.2010 .
ב-17.5.2010 חתמתי חוזה בחברה חדשה בה התחלתי את עבודתי ב-16.6.2010 בה עבדתי קצת יותר משבוע והחלטתי לעזוב ב-4.7.2010 . (ממספר סיבות...) ב-5.7.2010 נגשתי ללשכת התעסוקה ובנוסף הגשתי תביעה לדמי אבטלה הכוללים את כל המסמכים המבוקשים , ביטוח לאומי ביקש השיב לי את הטפסים וביקש לצרף מכתב הפסקת עבודה וסיבת ניתוק היחסים מהעבודה "השניה" אותה התחלתי ב-16.6.2010 , אין לי מכתב כזה משום שאת העבודה הזו אני "עזבתי" יש לי מכתב פיטורין מהעבודה ה"ראשונה" , האם אני עדיין זכאית לדמי אבטלה ? כיצד אוכל לשמור על זכויותיי בעניין ?
מרילו שלום,
כפי שעניתי לשאלות דומות בפורום אומר לך כי במידה והתחלת לעבוד עבודה שנייה היה עלייך להודיע כי זו עבודה זמנית במידה ולא עשית כן הביטוח הלאומי יוכל להשתמש בעובדה שעזבת מרצונך כסיבה לכך שאין עליו לשלם לך דמי אבטלה.
בברכה,
עו"ד זיו מילר
מילר, בן-יוסף עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר