אני רווקה אשר מתגוררת עם חברי ויש לנו ילד משותף מזה שנתיים , אני עובדת למחייתי ובעלת נכסים אינני מקבלת כל קצבה מביטוח לאומי , חברי הוא גרוש עם שני ילדים אשר משתכר מתחת למינימום, אין ביננו הסכם שותפות או הליך משפטי בנושא ידוע בציבור , ואינני מוכנה להיות שותפה לחובותיו , הנכסים ביננו מופרדים וגם חשבונות הבנק ,אני מאד מסייעת לו כלכלית מול ילדיו מתוך צער לגביו הצעתי לו להגיש בקשה להשלמת הכנסה , אך בגלל שהוא גר בביתי הם דורשים לקרוא לי ידועה בציבור בניגוד לרצוני או רצונו, איננו נשואים במתכוון וכל אחד מאיתנו הוא יישות עצמאית נפרדת אשר ממלאת את חובותיה בנפרד מול ביטוח לאומי ., אין לנו נכסים משותפים .. והקשר ביננו אינו יציב לכדי כך שאסכים לשתפו בנכסיי , מה עושים בכדי שביטוח לאומי יאפשר לו השלמת הכנסה ?
נחשבים כבני זוג מאחר ואתם גרים תחת קורת גג אחת לכן מחלקת הבטחת הכנסה מעוניינת לבדוק את הכנסותיך,הפתרון היחידי שימנע בדיקה זאת הוא מגורים לא משותפים,
אגב איני בטוח שחברך יכנס כלל להליך
בגלל הבדיקות הקפדניות שכוללים גם בדיקת חסכונות,רכב חדיש,הכנסות שלא מעבודה,נכס ששייך לו וכדומה וגם באם אין לו דבר מעבר לשכרו ההשלמה לא תהיה גבוהה דייה.
לכן עשו חושבים לפני הבקשה.
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר